Corona legt ook agenda Lekstroom stil

Naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en de maatregelen die vanuit de bonden worden genomen (zie statement SGS), heeft het bestuur van SV Lekstroom het volgende besloten.

Wij als bestuur van S.V. Lekstroom zijn van mening dat het onverantwoord is om nu bijeen te komen op een clubavond. Wij nemen het advies van de KNSB dan ook over.

De komende drie dinsdagen, d.w.z. 17, 24 en 31 maart, is er geen clubschaken.

Tevens wordt de externe wedstrijd Lekstroom 1 – Barneveld 2 van dinsdag a.s. uitgesteld. Over de externe wedstrijd Acquoy 1 – Lekstroom 3 van 30 maart kunnen wij op dit moment niets zeggen, maar het is waarschijnlijk dat ook deze wordt uitgesteld.

Deze maatregelen hebben een kans om verlengd te worden. Wij blijven hierin het RIVM en de bonden volgen.

Wij hopen dat een ieder gezond en wel door deze roerige tijd weet te komen.