Lekstroom 1 wint eerste thuiswedstrijd in SO2A

Lekstroom 1 heeft zijn eerste thuis wedstrijd tegen de Edese S.V. 2 met 5,5 – 2,5 gewonnen. Nadat ik op verzoek van Arie Ben er in Galecop op had geattendeerd op tijd te vertrekken, zag ik toen ik later aan kwam rijden Ben al weer relaxt terug lopen naar zijn auto. Zijn tegenstander op bord 2 was niet op komen dagen dus het eerste punt was binnen. Jan had een snelle remise en Charlotte won daarna. Toen ik naar huis ging was Shahriar even buiten en vertelde mij dat hij er goed voor stond. Op dat moment waren ook Henny, Wilfred, Arie en Peter nog bezig. Zonder dat ik ook maar één stelling heb bekeken had ik toch de indruk dat Lekstroom 1 zou winnen. Ook Arie en Wilfred wonnen hun partij. Op basis van de gemiddelde rating van de overige teams is Lekstroom 1 een serieuze kanshebber om dit jaar kampioen te worden.
Hier volgen de uitslagen van  ronde 1