Lekstroom 3 SO verliest in Giessenburg

Lekstroom 3 heeft dinsdag 29 oktober de eerste uitwedstrijd in klasse 3B van de SO competitie met 5-3 verloren.
Lesktroom 3 begon met een voorsprong na de winst van Jos Visser op bord 1. Jos had vorige week al vooruit gespeeld (Zie verslag in een eerder bericht). Ruth Woning won op bord 7 en Karel en Piet speelde remise. Piet stond zelfs iets beter, maar op het moment dat De Giessen en Linge 2 op een beslissende voorsprong kwam, accepteerde teamleider Henk remise. Henk verwacht dat Lekstroom 3 het ook de volgende externe wedstrijden in klasse 3B van de regionale SOS competitie heel moeilijk gaat krijgen vanwege de hogere ratings van de nog komende tegenstanders. Alleen SV Hoogland 4 en S.V. Acquoy 1 hebben een lagere gemiddelde rating.

Zie hier de Uitslagen ronde 1