Nico Rischen 50 jaar lid van de schaakbond

Ons erelid Nico Rischen kreeg de daarbij behorende bondsspeld van de KNSB ‘uitgereikt’ door Arie Post. Vanwege corona kon dat geen echt feestelijke gebeurtenis worden: Nico kwakkelt met zijn gezondheid en laat – heel verstandig – alleen zijn kinderen in huis toe. Het bleef dus bij een overhandiging van de speld aan de voordeur en een kort gesprekje waarin Nico vertelde dat hij hoopt in de toekomst weer te komen schaken als hij voldoende hersteld is en het coronagevaar geweken.

Namens heel Lekstroom wensen wij Nico geluk met de mijlpaal en sterkte met zijn gezondheid. We hopen hem t.z.t weer op de club te verwelkomen.

Hieronder de ledenlijst van Vianen in 1964, dus Nico is al 56 jaar lid