Nieuwe locatie vanaf dinsdag 8 september

Nieuwe locatie vanaf dinsdag 8 september

Geachte leden,

Afgelopen dinsdag heeft de ALV het bestuur een mandaat gegeven om op zoek te gaan naar een ander speellokaal voor de duratie van de COVID-crisis in Nederland. De ventilatie in het Fort Vreeswijk is immers beperkt en hangt zéér af van deuren en ramen die openstaan naar de buitenlucht: iets dat in frisser weer het schaken niet aangenamer maakt. Tijdens de ALV is tevens aangegeven dat wij hiervoor keken naar het speellokaal van Het Kasteel.

Gisterenavond zijn een aantal bestuursleden op bezoek geweest, en de ventilatie aldaar is uitstekend, wat ons uiteraard af deed vragen… Wanneer kunnen wij over? De Groene Olijftak had er geen problemen mee om dit zo spoedig mogelijk te doen, en het bestuur is het hier eigenlijk wel mee eens: het zou vreemder zijn om na een aantal wedstrijden te verhuizen van het Fort naar de Groene Olijftak.

Derhalve spelen wij, vanaf aankomende dinsdag, 8 september, onze interne competitie in IJsselstein. Het volledige adres is als volgt:

Heemradenlaan 11
3403 NK IJsselstein
030 633 22 13

Met het OV is dit op het moment te bereiken met de vervangende bus 161 (Nieuwegein Stadscentrum – IJsselstein Binnenstad – Utrecht CS en vice versa), bushalte Lagebiezen, en t.z.t met de tram naar IJsselstein, halte Achterveld.

Wij hopen u allen daar welkom te kunnen heten, en indien er vragen zijn horen wij het graag.

Comments (2)

 1. Henk de Bruyne
  10 september 2020 at 19:31 pm

  In dit bericht is sprake van ‘onderstaande mail en bijlage’ van Hans Weerdenburg, maar die is op mijn iPad niet zichtbaar.

  1. beheerder
   17 september 2020 at 10:57 am

   Henk,
   Bedankt voor je feedback, Ik heb het gecorrigeerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Enter your keyword