Schaakvereniging Lekstroom

SV Lekstroom is in september 2015 ontstaan uit een fusie tussen ASV Nieuwegein en Schaakclub Vianen. Sinds 2017 wordt er voor de externe SOS en KNSB competitie samengewerkt met schaakvereniging Het Kasteel uit IJsselstein.

Op dit moment heeft de vereniging ca 30 seniorleden en meer dan 20 jeugdleden. De jeugdafdeling draagt de naam van Nederlands topschaker Anish Giri.

De clubavond is dinsdagavond van 18:30 uur voor de jeugdcompetitie in de kantine van sporthal Galecop en vanaf 19.45 uur voor de interne competitie voorlopig i.v.m de zeer goede ventilatie in De Groene Olijftak in IJsselstein , zie voor verdere info speellocaties

Lekstroom speelt dit schaakseizoen zowel op zaterdag in de uitgebreide KNSB-competitie als doordeweeks in de nieuwe regionale SOS-competitie, georganiseerd door de drie regionale bonden SGS, SBO en OSBO.